Menu
  • Wij werken CO2-neutraal
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis
  • Gratis persoonlijk advies

Ons verhaal

Fairbeauty.com wil het jou makkelijk maken om er geweldig uit te zien en je daar goed over te voelen, omdat jouw producten duurzaam zijn en alle CO2-uitstoot gecompenseerd wordt. Eerlijke schoonheid, noemen we dat bij Fairbeauty. Daar betaal je uiteraard iets meer voor, maar door onze langdurige relaties met beautymerken en grootschalige inkoop bieden we nog steeds zeer scherpe prijzen.

Professionele kappers

Het Fairbeauty.com platform is opgezet door een team van professionele kappers en beautyspecialisten die al decennialang dagelijks met producten voor haar- huid- en lichaamsverzorging werken. Zij stellen het assortiment samen op basis van strenge selectiecriteria, uitgedrukt in onze Fairscore.

Fairscore op basis van 5 criteria

Elk product in het assortiment van Fairbeauty.com krijgt 1 t/m 5 punten op basis van onze Fairscore. Daardoor ben jij ervan verzekerd dat je product minimaal 60% gerecycled plastic bevat, gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, vegan is, geen siliconen bevat of er geen ontbossing heeft plaatsgevonden bij de productie. Lees meer over onze Fairscore.

CO2 compensatie

Maar we gaan nog een paar stappen verder. Want het gaat ons niet alleen om de producten zelf, maar om de hele keten: productie, verpakking, transport: werkelijk alles wat erbij komt kijken voordat een product bij jou in de badkamer staat. En ook de CO2 voetafdruk van Fairbeauty zelf compenseren we volledig. Dat doen we door op verschillende plekken in de wereld bomen te planten, via de gecertificeerde methode van CO2 Strategy. Kortom, met Fairbeauty zie jij er fantastisch uit, terwijl je ook de aarde mooi houdt!

Dus kies voortaan voor natuurlijke shampoo, skin en bodyproducten zonder siliconen, microplastics, palmolie, chemicaliën of andere schadelijke stoffen, en bovendien volledig CO-2 neutraal.

Fairbeauty.com verhaal